Naplnil sa čas – brožúra na Advent

Predstavujeme Vám brožúrku „Naplnil sa čas“, ktorú vydalo Katolícke pedagogické a katechetické centrum, n.o. Môže byť dobrou pomôckou pre deti počas prípravy na najkrajšie sviatky v roku – Vianoce. Adventné obdobie je obdobím duchovnej prípravy, vyznačuje sa očakávaním sviatku narodenia Pána Ježiša a jeho druhého príchodu. Keďže tento rok bude táto príprava poznačená rôznymi opatreniami z dôvodu pandémie Corona vírusu, rozhodli sme sa ponúknuť Vám túto brožúrku, ktorá je pripravená interaktívnym spôsobom. Každý deň počas adventu sa deti zoznámia s jednou biblickou postavou, ktorá je spätá so životom Ježiša Krista, resp. so starozákonným proroctvom, ktoré poukazuje na Kristov príchod, prečítajú si vybrané texty zo Svätého písma s oboznámia sa s posolstvom.
Pre ľahšie pochopenie posolstva textu či života biblickej postavy na nich čaká konkrétna aktivita.  V brožúrke je taktiež priestor na zapísanie vlastných myšlienok, predsavzatí a lepenie nálepiek za splnené úlohy.

Brožúrka je v malom formáte (13×12 cm), brož., 60 strán., Cena: 2,70€ (s DPH)
Pri odbere viac ako 30ks je potrebné kontaktovať KPKC, kde sa odpočíta množstevná zľava /30%/
Brožúrka môže byť dobrou pastoračnou pomôckou aj v online priestore.

Prežívame čas, kedy sa viac aktivizujú webové stránky farnosti, FB a iné. Otvára sa tak možnosť, ako zadať deťom úlohu z tejto brožúrky, ako s nimi komunikovať cez stránku farnosti formou otázok. Brožúrku môžu použiť aj učitelia náboženstva v online vyučovaní a môže byť dobrou pomôckou pre rodinnú katechézu doma v obývačke.
Veríme, že tento materiál bude dobrým sprievodcom našim najmenším, ktorých dobre pripraví na sviatky narodenia Ježiša Krista.
Možnosť objednania:  https://kpkc.sk/produkt/naplnil-sa-cas/

Mgr. Roman Vitko, PhD.
riaditeľ KPKC, n. o.
0911 812 016
www.kpkc.sk
Katolícke pedagogické a katechetické centrum, n.o.
Bottova 15
054 01 Levoča