Knižné tipy k Roku sv. Jozefa – Postoj Media

Ponúkame vám knižné tipy k lepšiemu prežívaniu Roku sv. Jozefa z vydavateľstva Postoj Media:

Žiť ako svätý Jozef

Kniha Prináša 7 nevšedných a hlbokých zamyslení, ktorými prispeli známi slovenskí kňazi a rehoľníci. Pomôže lepšie spoznať tohto na celom svete veľmi obľúbeného a vyhľadávaného svätca a inšpirovať sa jeho láskavosťou, spravodlivosťou, mužskosťou a vierou. Spolu má 256 strán a obsahuje aj časť s najobľúbenejšími modlitbami obohatenú o preklad akatistu aj o krížovú cestu od otca biskupa Stanislava Stolárika.

Jozef 2.1

Čo znamená byť mužom evanjelia v 21. storočí? Nájsť odpoveď na túto neľahkú otázku sa pokúsilo až 27 autorov a výsledkom ich práce je pestrá mozaika. Jej obsahom sú zamyslenia nad zvolaniami Litánií k sv. Jozefovi – a to také rôzne, ako sú muži. Snahou autorov je pomôcť mužom aktualizovať ich mužskosť a ženám lepšie pochopiť mužskú dušu. Prečítať ju však nemá zmysel, ak koniec čítania nebude začiatkom akcie. A osobnej premeny.

Knihy sa predávajú osobitne, vo výhodných balíkoch pre farnosti aj spoločenstvá, ale aj v špeciálnom balíku spolu. Keďže si tento týždeň pripomíname  Sviatok sv. Jozefa – patróna pracujúcich (1. máj), tento balík môžete získať so zľavou až -30 %.