Diár 2022 – Miluj a rob, čo chceš

Vydavateľstvo Postoj Media predstavuje nový diár „Miluj a rob, čo chceš“.

Jeho autormi sú bratia augustiniáni, vďaka čomu je popretkávaný zamysleniami, myšlienkami a kázňami jedného z najväčších mysliteľov a cirkevných otcov – sv. Augustína. Tento rok augustiniáni pripravili bonus navyše – výzvu na každý mesiac, ktorú nie je náročné uskutočniť, ale posunie Vás vpred a pomôže Vám zdokonaľovať sa.

Do ponuky vydavateľstvo zaradilo aj výhodný balík pre farnosti, rodiny, spoločenstvá 5 + 1 diár zdarma. Akcia je časovo obmedzená a platí do 25. 10. 2021 do 24:00.

Diár nie je len „obyčajným“ kalendárom, ale aj výborným pomocníkom v každodennom snažení byť stále lepším – milovať Boha a blízkych.

Čo môžete od nového diára čakať?

  • peknú grafiku, reprezentatívny dizajnpraktický formát,
  • zamyslenia od bratov augustiniánov inšpirované Svätým písmom a doplnené citátmi od sv. Augustína,
  • praktický cirkevný aj civilný kalendár,
  • konkrétne výzvy, ako byť lepším,
  • priestor na vlastné poznámky.

Vezmi a čítaj!“ (Tolle, lege!) – to podľa legendy vravel hlas, ktorý pozýval sv. Augustína čítať a žiť Písmo sväté v každodennom živote. Vziať Písmo, čítať ho, uvažovať nad ním, podeliť sa s bratmi o svoju reflexiu nad jeho slovami a pretaviť ho do každodennosti. V tomto duchu vznikol aj tento diár na rok 2022.

Nájdete v ňom krátke biblické impulzy a bohatstvo myšlienok svätého Augustína. Celý rok Vás bude sprevádzať augustiniánska tradícia, ktorá Vás povzbudí ku kráčaniu v stopách Krista človeka, aby ste došli ku Kristu Bohu.

Motto diára „Miluj a rob, čo chceš!“ nám všetkým môže pomôcť zdokonaliť svoj duchovný aj profesionálny život.